Vortums En Sambeeks Toneel (VEST)

Vortums en Sambeeks Toneel

Vortums en Sambeeks Toneel is een Vortumse vereniging voor jong en oud. We spelen voornamelijk (k)luchtige voorstellingen, met als doel de mensen met een lach weer naar huis te zien gaan.
Wij gaan elk jaar de uitdaging aan, om in een aantal maanden het verhaal en de tekst onder de knie te krijgen. Als we dan zover zijn, mag het doek open, het licht uit en de spots aan.

Wij brengen jaarlijks in Vortum-Mullem (Knillus) en Sambeek (de Elsenhof) onze toneelvoorstellingen.

Een groepje fanatiekelingen binnen onze vereniging, die graag nog meer willen spelen dan alleen ons jaarlijkse toneelstuk, zetten zich graag in voor "entree-entertainment" en straattheater activiteiten, onder de naam: Tiepies Toneel.

De Dorpsraad Vortum-Mullem dankt onderstaande sponsoren: