Kerstgroet Vortums En Sambeeks Toneel

Publicatiedatum: Woensdag 16 december 2020
 
 Lieve inwoners van Vortum-Mullem,

WIJ MISSEN JULLIE!

Wij missen het om jullie te verwelkomen in MFA Knillus en jullie te verblijden met een vertrouwd avondje amusement!
 
De afgelopen jaren hebben wij jullie verschillende producties laten zien, waar we met veel energie en plezier aan hebben gewerkt. Een prachtige komische musical, in samenwerking met Vomuzi, maar ook een bijzondere komische thriller, volledig buiten onze eigen comfort zone. Twee voor ons gewaagde keuzes, waar wij regisseur Erik Bok enorm voor dankbaar voor zijn.
 
Begin dit jaar waren we met volle moed begonnen aan een avondvullend komisch blijspel, want wij weten dat dit het genre is wat de meesten van jullie het liefst van ons zien. Helaas moesten wij, kort voor de voorstellingen, de repetities staken vanwege Covid19. Pech, zoals zoveel verenigingen het hebben mee moeten maken…
 
In september zijn wij met veel enthousiasme en nieuwe moed begonnen aan nieuw blijspel. Voorzien van een aantal nieuwe spelers en onder de regie van onze vertrouwde regisseur: Anny Broeren, die al eerder de regie voerde in onze toneelvereniging.
Wij willen Erik, Anny, vrijwilligers en iedereen bedanken, die zich afgelopen jaar tomeloos hebben ingezet voor onze vereniging!
 
Na de laatste berichtgeving van de overheid beseffen we nog even te moeten volhouden, ondanks alle onzekerheid die velen met ons ervaren. 
Wij willen daarom iedereen, die op welke manier dan ook is getroffen door Covid19, enorm veel sterkte en gezondheid wensen.
 
Zodra het weer kan hopen wij jullie in 2021 weer gezond en op een veilige manier te kunnen verwelkomen  voor een avondvullend amusement in MFA Knillus.
 
Veel liefde en gezondheid gewenst voor de komende kerstdagen en het nieuwe jaar!
Pas goed op elkaar!
 
Namens alle leden van
Vortums En Sambeeks Toneel

Geplaatst door: David Commandeur

Terug naar nieuwsoverzicht

De Dorpsraad Vortum-Mullem dankt onderstaande sponsoren: